Holistic Clean Beauty Traject

me-time workshop

Een jaartraject in KIEZ om jezelf een time-out te gunnen.  Zelfzorg is een cadeau die we ons af en toe mogen geven. Volg 5 workshops in KIEZ waar warmte en gezelligheid centraal staat.  

5 bijzondere bijeenkomsten met andere gelijkgezinde vrouwen, pure me-time in een gezellig kader.

Overzicht van de 5 workshops:

  • DIY Clean Skin Workshop
  • Ready to Gua Sha Workshop
  • Rebalance met Aromatherapie
  • Natural Beauty Make-Up
  • Online Innersk’n Strategies

De 5 workshops bestrijken onze 4 verschillende lichamen, we hebben namelijk een fysiek, een mentaal, een energetisch en spiritueel lichaam.

We bekijken de mens in zijn geheel en brengen zo terug balans.

De workshops worden geven door Elien, reeds 19 jaar in het vak en klaar om al haar kennis met jullie te delen. Studio Puur werkt met 100% natuurlijke en biologische formules zonder toxines, schoonheid en gezondheid gaan bij ons altijd hand in hand. 

We leren jou hoe je dagelijks je huid mooi en gezond kunt houden, we leren jou natuurlijk maquilleren zodat je je natuurlijke schoonheid heel eenvoudig kunt accentueren. We maken je bewust van de totaal aanpak en de rol die voeding, welzijn en ontspanning speelt bij de huidgezondheid. 

Je krijgt toegang tot 5 workshops verspreid over een volledig jaar, elke workshop gaat focussen op een deelgebied van jouw beauty-ritueel. Je krijgt rustig de tijd om jouw beauty-rituelen op te bouwen en in te oefenen.

 


Ouder bericht