Winkelwagen 0
Welkom!

Ik ben Meike de bezielster van KIEZ. Oorspronkelijk kom ik uit Berlijn. Daar liggen mijn roots en de link met de naam KIEZ.

KIEZ is een woord dat enkel in Berlijn (soms ook Hamburg) gebruikt wordt. Het betekent stadswijk, een kleine gemeenschap in een grote stad. Lokaal dus.

Dat is wat ik met KIEZ wil zijn. De lokale winkel in je buurt vol (h)eerlijk fair underwear & natural skincare producten.

 Want een stad zonder lokale kleinhandel is doods 

KIEZ is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar duurzaam ondergoed dat ook wel een beetje sexy mag zijn. Liefst in een fysieke winkel want ondergoed wil ik kunnen passen! Dat bleek een lastige klus. Basics kon ik veel vinden, maar net niet dat elegantere stukje stof waar ik me op en top vrouw kon voelen. Want, ook dat hoort erbij!

 Je goed voelen in je LIJF is mijn passie en geeft jou vleugels

KIEZ is een concept van twee delen die met elkaar in verbinding staan. Je kan in KIEZ terecht voor je fair underwear maar ook voor je huid, relaxatie en/of workshops. Het concept KIEZ is nog jong, opgericht in 2020 maar als schoonheidsspecialiste ben ik reeds actief sinds 2013. In het begin deed ik alle behandelingen die je in een ‘klassiek salon’ kunt vinden. Omdat ik met een vleugje eigenwijsheid enkel iets doe waar ik volledig achter sta, ben ik doorheen de jaren selectiever geworden in mijn verzorgingsaanbod. Gelaatsverzorging, massages en (suiker)ontharing zijn gebleven. Die doe ik dan ook met passie.

 Onze aanpak is holistisch, want het leven is meer dan wat je ziet

KIEZ is een landingsbaan voor groot en klein. Hier maken we echt tijd voor je .

Welkom in jouw KIEZ!