KIEZ is gesloten van 30 juli tot 17 augustus.
Winkelwagen 0

STUDIO KIEZ - clean beautysalon

Welkom in STUDIO KIEZ - de clean beautysalon in hartje Antwerpen

Je kan bij ons terecht voor gelaatsverzorging, massages en suikerontharing. In KIEZ werken we uitsluitend met natuurlijke producten die goed zijn voor je huid en de planeet. Elke huid is anders waardoor we altijd de producten aanpassen aan je huid op het moment dat je komt. De merken waar we mee samenwerken zijn modulair en uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

Omdat we in KIEZ geloven in ‘het totaal als mens’, is onze aanpak holistisch en zal vaak de nadruk op relaxatie liggen. Als je van binnen kan stralen, zie je dit ook aan de buitenkant.

Kom je naar KIEZ, dan maken we echt tijd voor jouw. Even pauzeren en stilstaan om dan terug verder te gaan met net dat tikkeltje meer energie en een zuivere huid. Je zal hier geen glitter en glamour vinden, wel rust en relaxatie. Een luisterend oor als dit nodig is.

Je bent welkom in STUDIO KIEZ!

Wie geeft de behandeling? Ik, Meike, de bezielster van KIEZ. Gepassioneerd door huid en welbevinden. Steeds op zoek naar rust in de chaos.

Het concept KIEZ is nog jong, opgericht in 2020 maar als schoonheidsspecialiste ben ik reeds actief sinds 2013. In het begin deed ik nog alle behandelingen die je in een ‘klassiek salon’ kunt vinden. Omdat ik graag doe wat me energie geeft, ben ik selectiever geworden in mijn aanbod. Gelaatsverzorging, massages en ontharing zijn gebleven. Die geef ik dan ook met passie.

Meike heeft “handen van goud” wordt wel eens gezegd.

Tot rust mogen komen, is mijn cadeau aan jouw.

Je kan uit verschillende behandelingen kiezen. De bewegingen zijn rustig en kalmerend ze geven ontspanning vanaf het begin. Kom je voor de eerste keer, dan start ik met een huidanalyse en bespreken we de mogelijkheden. De standaard verzorging is die je best kiest voor een eerste afspraak. Het verschil tussen de gelaats-verzorgingen zit voornamelijk in tijd van de massage en/of het resultaat/accent wat je wil bekomen. Sommige huiden hebben net iets meer nodig.

 

Maak hier online je afspraak of neem contact op +32 3 846 02 16