KIEZ is gesloten van 30 juli tot 17 augustus.
Winkelwagen 0

MÁDARA organic skincare uit Letland

Tijd voor een introductie van ons nieuw make-up en skin care merk 😊

MÁDARA werd in 2006 opgericht door Lotte Tisenkopfa-Iltnere en is gevestigd in Rigia, Letland.

Letland staat bekend voor zijn ruw noordelijk klimaat. Met planten die net door dit klimaat buitengewoon krachtig zijn. Al duizenden jaren worden deze krachtige planten traditioneel gebruikt voor het herstellen of genezen van wonden.

Lotte voelde zich altijd al aangetrokken door de Letse natuur en de verhalen van haar grootmoeder over de helende werking van kruiden maakte haar steeds nieuwsgieriger.

Lotte Tisenkopfa-Iltnere
Lotte's fascinatie voor de schatten uit de natuur groeide uit tot een serieuze onderzoekstocht. MÁDARA startte 15 jaar geleden in samenwerking met biologen en dermatologen met innovaties op het gebied van noordelijke ingrediënten.

Van revitaliserend berkenwater tot antioxidantrijke kruiden en zelfs paddenstoelen, ze halen de actieve ingrediënten uit natuurlijke bronnen om de hoogste concentraties essentiële voedingsstoffen te leveren die de conditie van de huid helpen verbeteren.

  enkele voorbeelden van ingrediënten uit de Letse natuur:
Noordelijk berkenwater, Cantharellenextract, Plantaardige stamcellen,
Extract van de Madara-plant, Bessen en zaadoliën

  Alle producten zijn natuurlijk en gecertificeerd biologisch, ontwikkeld door experts en geproduceerd in hun fabriek in Riga, Letland.

  MÁDARA heeft haar erkenning te danken aan de onconventionele benadering van natuurlijke schoonheid, excentrieke actieve ingrediënten en de expertise op het gebied van getinte producten.

   Alle formules zijn vrij van:
  Parabenen, minerale oliën, siliconen, chemische uv-filters, PEG's en GMO's, kunstmatige en dierlijke kleurstoffen, nano-materialen, synthetische geurstoffen


  Met MÁDARA heeft KIEZ een skin care line erbij die een mooie aanvulling is voor onze lichaamsverzorging en met hun mak-up een extra dimensie geeft aan diegenen die toch liever een fluïde foundation hebben 😉

  Wij zijn heel benieuwd wat jullie van MÁDARA vinden.

  Ik ben alvast mega fan van hun texturen, geuren en LIPSTIK kleuren !!

  Echt mega mijn ding 😊

  Liefs,
  Meike

   

   


  Ouder bericht


  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd